Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Maria Steegmans, geboren te Roggel op 16 augustus 1821, wonende aldaar, overleden aldaar op 13 november 1901, dochter van Jan Steegmans en Wendelina Geelen.


Zij is getrouwd te Roggel op 31 oktober 1860 met
Jan Adam Gerards, kleermaker, geboren te Gangelt (D) op 15 januari 1808, wonende te Roggel en te Heythuysen, zoon van Petrus Geradts en Anna Margareta Houben.
(Hij is eerder getrouwd te Heythuysen op 3 april 1837 met Jeanne Geelen, dagloonster, geboren te Roggel op 10 augustus 1813, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 4 juli 1860, dochter van Henricus Gielen en Johanna Verstraeten.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina