Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Theodoor Vossen, landbouwer en assistent landbouwvoorlichtingsdienst, geboren te Roggel op 6 juli 1919, wonende te Horst, overleden te Venlo op 29 mei 2012, zoon van Godefridus Hubertus Vossen en Petronella Gertruda Wolters.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 8 april 1949 (1) met
Maria Elisabeth Helena Crijns, geboren te Heythuysen op 26 juni 1922, wonende te Roggel en te Horst, overleden aldaar op 16 augustus 1996, dochter van Gerardus Hubertus Crijns en Elisabeth Hubertina Kirkels.

Hij woonde samen (2) met
Mientje van Dijck.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina