Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Elisabeth Slots, geboren te Kessel op 13 juni 1871, wonende te Haelen, overleden te Buggenum op 9 april 1955, begraven te Baexem op 12 april 1955, dochter van Hendrik Slots en Mechtildis Vestjens.


Zij is getrouwd te Baexem op 5 mei 1908 met
Leonardus Hubertus Berghs, landbouwer, geboren te Heythuysen op 24 november 1870, wonende te Baexem, overleden te Haelen op 7 april 1943, zoon van Jan Berghs en Petronella Venner.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina