Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hubertina Philomena Noblesse, geboren te Neer op 10 december 1888, wonende te Nederweert, overleden te Brussel op 21 november 1979, dochter van Carolus Noblesse en Maria Catharina Silvrants.


Zij is getrouwd te Arkel op 28 november 1910 met
Peter Karel Buschgens, geboren te Urmond op 9 november 1880, overleden te Maastricht op 15 januari 1957, zoon van Johannes Leonardus Buschgens en Johanna Catharina Gruls.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina