Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Maria Hubertina Noblesse, geboren te Neer op 31 oktober 1885, wonende te Nederweert, dochter van Carolus Noblesse en Maria Catharina Silvrants.


Zij is getrouwd te Nederweert op 17 oktober 1911 met
Henricus Godefridus Hubertus Poell, huisschilder, geboren te Nederweert op 7 april 1880, wonende aldaar, overleden aldaar op 24 december 1929, zoon van Petrus Hubertus Poell en Maria Elisabeth Slaats.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Carolus Hubertus Marie, geboren te Nederweert rond februari 1914, overleden aldaar op 9 mei 1914.
  • 2 : Pierre Joseph, schilder, geboren te Nederweert op 28 april 1915, wonende aldaar, overleden te Weert op 4 juli 1993.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina