Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Louisa Hubertina Noblesse, geboren te Neer op 29 december 1882, wonende te Nederweert, overleden te Genk (B) op 31 januari 1958, dochter van Carolus Noblesse en Maria Catharina Silvrants.


Zij is getrouwd te Nederweert op 30 juni 1909 met
Jacobus Josephus Adams, schipper, geboren te Lanaken (B) op 25 januari 1880, overleden te Smeermaas op 19 februari 1952, zoon van Hubertus Adams en Gertrudis Bastiaens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina