Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Mechtildis Naus, dienstmeid, geboren te Kessel op 14 mei 1861, wonende aldaar en te Heythuysen, overleden aldaar op 3 juni 1939, dochter van Jacobus Naus en Jeanne Custers.


Zij is getrouwd te Kessel op 30 april 1897 met
Hubertus Wilhelmus Kuijpers, landbouwer, geboren te Kessel op 11 oktober 1867, wonende aldaar en te Heythuysen, overleden te Roermond (Z) op 11 september 1946, zoon van Petrus Johannes Cuijpers en Agnes Kruijtzer.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Hubertina, geboren te Helden op 27 oktober 1904, wonende te Deurne, overleden aldaar op 6 december 1988.
    Zij was gehuwd met Wilhelmus Hubertus Munsters, geboren te Deurne en Liessel op 17 mei 1902, wonende te Deurne, overleden aldaar op 7 augustus 1967, zoon van Henricus Munsters en Huiberdina van Lierop.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina