Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anthonius Claessen, landbouwer, geboren te Neer op 20 september 1839, overleden aldaar op 26 juni 1907, zoon van Theodorus Claessen en Petronella Bongaers.


Hij is getrouwd te Neer op 14 april 1871 met
Maximiliana Strous, geboren te Neer op 13 februari 1837, wonende te Neer op het Eiland, overleden te Neer op 24 oktober 1907, dochter van Gerard Struijs en Margarita Gerats.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren dochter, geboren te Neer op 21 januari 1872.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina