Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johanna Claessen, dienstmeid en landbouwster, geboren te Neer op 5 december 1827, overleden te Swalmen op 7 maart 1902, dochter van Theodorus Claessen en Petronella Bongaers.


Zij is getrouwd te Swalmen op 5 april 1861 met
Mathis Hubert van Cruchten, dagloner, geboren te Swalmen op 19 februari 1833, zoon van Peter van Cruchten en Sophia Sillen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Willem, landbouwer, geboren te Swalmen op 10 april 1869, wonende te Neer op de Winkelmolen en te Swalmen, overleden aldaar op 19 februari 1915.
    Hij is getrouwd te Swalmen op 29 september 1893 met Gertrudis Sillekens, dienstmeid, geboren te Neer op 3 oktober 1869, wonende te Neer op de Winkelmolen, overleden te Swalmen op 19 februari 1949, dochter van Wilhelmus Sillekens en Johanna Joosten.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina