Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Mathijs Heijnen, landbouwer, geboren te Roggel op 19 juli 1897, wonende aldaar, overleden te Roermond op 20 augustus 1978, begraven te Roggel, zoon van Petrus Heijnen en Margaretha Rademakers.


Hij is getrouwd te Roggel op 9 mei 1930 met
Dorothea Hubertina Versteegen, geboren te Roggel op 27 januari 1900, wonende aldaar, overleden te Heythuysen op 11 februari 1998, begraven te Roggel op 14 februari 1998, dochter van Michiel Versteegen en Joanna Maria Kristis.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter, assistent Rijkslandbouw Voorlichtingdienst, geboren te Roggel op 25 maart 1931, wonende aldaar en te Horst, overleden te Rotterdam op 29 oktober 1992.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina