Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Wilhelmus Hubertus Geraets, geboren te Roggel op 25 april 1913, wonende te Heythuysen en te Eindhoven, overleden aldaar op 18 januari 1998, zoon van Mathijs Hubertus Geraets en Maria Catharina Hendrikx.


Hij is getrouwd te Eindhoven op 22 september 1938 met
Anna Maria Derkx, geboren te Stratum (Eindhoven) op 13 januari 1917, overleden te Eindhoven op 9 september 1980, dochter van Jean Hendrikus Hubertus Derkx en Theodora Maria Walraven.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina