Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Johannes Hubertus Geraets, fabrieksarbeider en natwasser chemische wasserij, geboren te Roggel op 3 november 1904, wonende aldaar en te Heythuysen, overleden aldaar op 20 oktober 1991, begraven aldaar, zoon van Mathijs Hubertus Geraets en Maria Catharina Hendrikx.


Hij is getrouwd te Haelen op 11 augustus 1938 met
Anna Maria Elisabeth Waeijen, geboren te Haelen op 26 juli 1912, wonende aldaar, overleden te Roermond (Z) op 11 mei 1996, begraven te Heythuysen, dochter van Hermanus Waeijen en Maria Elisabeth Custers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren kind, geboren te Heythuysen op 11 mei 1944.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina