Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Wilhelmus Hubertus Godefridus Geraets, geboren te Roggel op 1 januari 1901, wonende aldaar en te Baarlo, overleden te Roermond (Z) op 13 september 1990, begraven te Wessem op 17 september 1990, zoon van Mathijs Hubertus Geraets en Maria Catharina Hendrikx.


Hij is getrouwd te Wessem op 10 april 1929 met
Maria Catharina Elisabeth Deneer, geboren te Wessem op 13 oktober 1900, overleden op 23 mei 1981, begraven te Wessem, dochter van Gerardus Hubertus Deneer en Clara Jacoba Weerens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Sjra, geboren te Wessem op 1 maart 1931, overleden te Roermond (Z) op 25 januari 1984.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina