Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Elisabeth Vullers, gedoopt te Roggel op 12 januari 1772, wonende aldaar, overleden te Thorn op 5 juli 1807, dochter van Philippus Vullers en Mathea Hanssen.


Zij is getrouwd te Thorn op 12 juni 1800 voor de kerk met
Willem Geradts, landbouwer, gedoopt te Thorn op 5 maart 1776, wonende aldaar en te Roggel, overleden aldaar op 19 maart 1845, zoon van Antonius Geradts en Maria Coppen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Joanna, geboren te Thorn in december 1806, wonende te Roggel, overleden aldaar op 25 juni 1808.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina