Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gertrudis Nijskens, geboren te Neer op 23 juli 1886, overleden te Venlo op 1 augustus 1970, dochter van Jan Mathis Nijskens en Maria Geertrudis Wilmer.


Zij is getrouwd te Neer op 5 mei 1924 met
Jacobus aan den Boom, landbouwer, geboren te Neer op 30 september 1889, overleden aldaar op 19 januari 1966, zoon van Petrus aan den Boom en Helena Veronica Naus.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina