Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Hendrikus Christiaan Hubertus Frenken, landbouwer, geboren te Neer op 10 oktober 1892, overleden aldaar op 30 september 1964, begraven aldaar op 3 oktober 1964, zoon van Jacob Frenken en Anna Maria Catharina van Herten.


Hij is getrouwd te Neer op 2 juni 1924 met
Anna Catharina aan den Boom, geboren te Neer op 4 maart 1888, overleden te Roermond op 16 oktober 1971, begraven te Neer op 20 oktober 1971, dochter van Petrus aan den Boom en Helena Veronica Naus.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren kind, geboren te Neer op 30 augustus 1925.
  • 2 : Doodgeboren kind, geboren te Neer op 30 december 1926.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina