Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Petrus Haus, overleden te Thorn.


Hij was gehuwd met
Lucia Vissers, overleden te Thorn.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Michael, kleermaker, gedoopt te Thorn op 3 november 1773, wonende te Neer op Kinkhoven, overleden te Neer op 3 mei 1820.
    Hij is getrouwd te Neer op 2 augustus 1801, getrouwd aldaar op 18 juni 1801 voor de kerk met Wilhelmina Stemkens, landbouwster, gedoopt te Neer op 7 november 1776, wonende te Neer op Kinkhoven, overleden te Heythuysen op 8 januari 1851, dochter van Petrus Stemkens en Joanna Gertrudis Sillen.
  • 2 : Jeanne Marie, landbouwster, geboren te Thorn op 23 september 1779.
    Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 8 augustus 1804 met Henri Goutsmits, landbouwer, geboren te Melick op 22 mei 1775, zoon van Pierre Goutsmits en Elisabeth Sijben.
  • 3 : Martin, kleermaker, geboren te Thorn rond 1784, wonende te Heythuysen, overleden te Neer op 5 mei 1811.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina