Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jacobus Busers.


Hij was gehuwd met
Margarita Peters.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jacobus, gedoopt te Neer op 8 augustus 1696.
    Hij is getrouwd te Neer op 26 oktober 1721 voor de kerk met Catharina Verstegen, overleden te Neer op 25 augustus 1741.
  • 2 : Joannes, overleden te Neer op 23 augustus 1758.
    Hij is getrouwd te Neer op 3 mei 1714 voor de kerk met Maria Gielen, overleden te Neer op 2 november 1751, dochter van N. Gielen.
  • 3 : Petrus, overleden te Neer op 13 april 1760.
    Hij is getrouwd te Neer op 21 mei 1718 voor de kerk met Anna Strous, overleden te Neer op 15 september 1743.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina