Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Johannes Antonius Titulaer, landbouwer, geboren te Blerick op 20 januari 1908, wonende te Maasbree, overleden te Boekend op 3 januari 1950, zoon van Hubertus Arnoldus Titulaer en Anna Catharina Peeters.


Hij is getrouwd te Neer op 25 april 1938 met
Anna Maria Derikx, geboren te Neer op 21 maart 1907, wonende te Neer Keizerbosch en te Maasbree, overleden te Horst op 21 april 1964, begraven te Boekend op 24 april 1964, dochter van Peter Hubertus Derikx en Maria Hendrina Timmermans.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina