Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Margarieta Sijben, landbouwster, gedoopt te Neer op 24 september 1708, wonende te Roggel, overleden aldaar op 3 oktober 1789, dochter van Antonius Siben en Catarina aen den Boem.


Zij is getrouwd te Neer op 3 november 1734 voor de kerk met
Rutgerus Vestiens, landbouwer, gedoopt te Roggel op 11 september 1692, wonende aldaar, overleden voor 3 oktober 1789, zoon van Godefridus Vestiens en Maria aen den Bosch.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Mechtildis, landbouwster, gedoopt te Roggel op 17 september 1735, wonende aldaar, overleden aldaar op 20 juli 1813.
    Zij is getrouwd te Roggel op 25 januari 1757 voor de kerk met Martinus van Roer, gedoopt te Neer op 1 oktober 1723, wonende te Roggel, overleden aldaar op 27 april 1795, zoon van Petrus van Roij en Ida Hinsen.
  • 2 : Maria, gedoopt te Roggel op 19 maart 1744.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina