Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Mechtildis Cuypers, naaister, gedoopt te Neer op 3 april 1766, wonende te Grathem, overleden aldaar op 25 september 1841, dochter van Franciscus Cuijpers en Elisabeth Tosquenai.


Zij is getrouwd te Grathem op 24 juli 1802 met
Mathieu Houben, schoenmaker, geboren te Grathem op 25 april 1775, wonende aldaar, overleden aldaar op 1 mei 1857, zoon van Hilarius Houben en Sibilla Stroucken.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Marie Elijsabeth, geboren te Grathem op 20 januari 1805, overleden aldaar op 21 november 1882.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina