Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jan Baptist Hubertus van Melick, landbouwer, geboren te Roermond op 28 september 1901, overleden te Neer op 13 oktober 1950, zoon van Jacobus Hubertus van Melick en Maria Gertrudis Tinnemans.


Hij is getrouwd te Neer op 11 april 1938 met
Anna Maria Boonen, geboren te Neer op 10 maart 1904, wonende te Helden, overleden te Helden-Panningen (b) op 26 april 1984, begraven te Neer, dochter van Mathijs Boonen en Maria Gertrudis Gorres.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gertrudis Maria Theresia, geboren te Neer op 15 april 1939, wonende te Neer Hagendoorn, overleden te Baexem op 22 juli 2019, begraven te Neer op 27 juli 2019.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina