Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Matthia Eulers, gedoopt te Neer op 27 mei 1770, wonende aldaar, overleden aldaar op 2 augustus 1807, dochter van Goedefridus Eulers en Digna Coennen.


Zij is getrouwd te Roggel op 2 mei 1793 voor de kerk (1) met
Petrus Campers, landbouwer, gedoopt te Roggel op 27 april 1765, wonende te Neer, overleden aldaar op 26 december 1803, zoon van Henricus Campers en Maria Vossen.

Zij is getrouwd te Neer, getrouwd aldaar op 21 juni 1804 voor de kerk (2) met
Ludovicus Verhaegh, landbouwer, gedoopt te Neer op 7 januari 1766, wonende aldaar, overleden aldaar op 7 augustus 1837, zoon van Petrus Verhaegh en Odilia Struis.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Pierre, geboren te Neer op 27 juni 1807, overleden aldaar op 10 juli 1807.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina