Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joanna Elisabetha Verhaeg, gedoopt te Neer op 8 juli 1752, wonende te Beesel, overleden aldaar op 11 september 1783, dochter van Joannes Verhagen en Peternella Verhaegh.


Zij is getrouwd te Neer op 6 september 1775 voor de kerk met
Joannes Dirickx, gedoopt te Beesel op 9 januari 1743, wonende aldaar, overleden aldaar op 27 april 1788, zoon van Laurentius Dirickx en Gertrudis Lamers.
(Hij is later getrouwd te Beesel op 22 april 1784 voor de kerk met Catharina Wagemans, gedoopt te Neer op 20 maart 1748, dochter van Hendricus Wagemans en Margareta Veugelers. (Zij is later getrouwd te Beesel op 8 januari 1789 voor de kerk met Petrus Peters.))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina