Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Godefridus Wagemans, zoon van N.N. Wagemans.


Hij is getrouwd rond 1726 voor de kerk met
Joanna Stox, geboren in het jaar 1697, overleden te Neer op 3 oktober 1743, dochter van Christianus Stoxs en Johanna Reinen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gerardus, landbouwer, gedoopt te Neer op 23 maart 1727, wonende te Neer in de Steeg, overleden te Neer op 9 februari 1808.
    Hij is getrouwd te Neer op 24 april 1755 voor de kerk met Maria Aquarius, gedoopt te Neer op 22 augustus 1734, wonende te Neer in de Steeg, overleden te Neer op 13 december 1778, dochter van Theodorus Aquarius en Johanna van Cruchten.
  • 2 : Joannes, gedoopt te Neer op 17 februari 1729.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina