Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Mathias Smolders, wonende te Helden.


Hij is getrouwd rond 1733 voor de kerk met
Maria Peters, wonende te Helden.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hendrik, geboren te Beesel rond 1724, wonende te Kessel, overleden aldaar op 11 maart 1814.
    Hij was gehuwd met Maria Verheest, wonende te Kessel.
  • 2 : Godefridus, landbouwer en dagloner, geboren te Helden rond 1739, wonende te Neer op Brumhold, overleden te Neer op 19 juli 1810.
    Hij is getrouwd te Neer op 13 april 1769 voor de kerk met Margarita Reiners, gedoopt te Neer op 5 augustus 1752, overleden aldaar op 24 januari 1822, dochter van Egidius Reijners en Maria Beumers.
  • 3 : Agnes, afkomstig uit Helden, overleden te Neer op 15 februari 1785.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina