Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joanna van Lier, dochter van Jan van Lier en Maria Kellers.


Zij is getrouwd te Neer op 27 juli 1721 voor de kerk met
Leonardus Sanders, overleden te Neer op 10 oktober 1729.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petrus, gedoopt te Neer op 15 oktober 1724, overleden aldaar op 8 januari 1769.
    Hij is getrouwd te Roggel op 12 juni 1760 voor de kerk met Joanna Vossen, landbouwster, geboren te Roggel rond 1730, wonende te Neer in de Steeg, overleden te Neer op 10 december 1804, dochter van Josephus Vossen en Margareta Nijskens.
    (Zij is later getrouwd te Neer op 4 mei 1769 voor de kerk met Joannes Heesen, geboren te Helden, overleden te Neer op 26 maart 1787, zoon van Henricus Heesen en Beatrix Rosen.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina