Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Pierre Sebastien Dorssers, landbouwer, geboren te Neer op 20 januari 1814, wonende te Heythuysen en te Kessel, overleden aldaar op 5 juni 1889, zoon van Gerardus Dorssers en Gertrudis van Dael.


Hij is getrouwd te Kessel op 21 april 1852, getrouwd aldaar op 22 april 1852 voor de kerk met
Wilhelmina Dresen, landbouwster, geboren te Kessel op 19 augustus 1814, wonende te Heythuysen en te Kessel, overleden aldaar op 19 juli 1885, dochter van Godefridus Driessen en Joanna Kessels.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren zoon, geboren te Heythuysen op 24 april 1854.
  • 2 : Gerard, landbouwer en koopman, geboren te Heythuysen op 22 november 1855, wonende te Hoensbroek.
    Hij is getrouwd te Kessel op 26 mei 1882 met Johanna Aquarius, geboren te Kessel op 21 april 1858, wonende te Hoensbroek, dochter van Arnold Aquarius en Joanna Catharina Janssen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina