Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Henricus Henrix, gedoopt te Sint Odiliënberg.


Hij is getrouwd te Neer op 22 april 1773 voor de kerk met
Catarina Henderix, gedoopt te Neer op 9 januari 1737, overleden aldaar op 7 januari 1795, dochter van Joannes Hendrix en Peternella Teunissen.
(Zij is later getrouwd te Neer op 3 mei 1787 voor de kerk met Gerardus Emons, landbouwer, gedoopt te Neer op 26 februari 1740, wonende te Neer op den Berg, overleden te Neer op 27 augustus 1825, zoon van Petrus Emons en Matthea Bussers. (Hij is eerder getrouwd te Neer op 11 juli 1765 voor de kerk met Maria Struis, gedoopt te Neer op 1 mei 1734, overleden aldaar op 9 maart 1785, dochter van Jacobus Strous en Joanna Gielen.))

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes, overleden te Neer op 11 september 1793.
  • 2 : N.N., overleden te Neer op 30 mei 1773.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina