Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Goedefrida Wagemeckers, gedoopt te Neer op 5 maart 1699, overleden aldaar op 21 augustus 1728, dochter van Petrus Wagemeckers en Maria Servijs.


Zij is getrouwd te Neer op 26 april 1725 voor de kerk met
Mattias Eulers, gedoopt te Neer op 29 november 1701, overleden aldaar op 12 januari 1761, zoon van Godefridus Eulers en Godefrida Jansen.
(Hij is later getrouwd te Neer op 12 mei 1729 voor de kerk met Getrudis aen den Boem, gedoopt te Neer op 17 oktober 1700, overleden aldaar op 29 september 1781, dochter van Theodorus Aen den Boem en Odilia Tobben.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Goedefrida, gedoopt te Neer op 10 juli 1726.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina