Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Wilhelmus Jacobs.


Hij was gehuwd met
Elisabeth Peeters, overleden te Neer op 8 oktober 1747.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria, geboren te Kessel (?), overleden te Neer op 17 januari 1787.
    Zij is getrouwd te Neer op 13 februari 1744 voor de kerk met Petrus Stemkens, landbouwer, gedoopt te Neer op 10 april 1716, overleden aldaar op 6 december 1765, zoon van Joannes Stemkens en Maria Gerarts.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina