Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jacobus Hubertus Geenen, arbeider zuivelfabriek, dienstknecht, landbouwer en machinist, geboren te Neer op 20 juli 1910, overleden te Roermond (Z) op 11 augustus 1973, begraven te Neer op 15 augustus 1973, zoon van Hendrikus Hubertus Geenen en Anna Maria Petronella Metsemakers.


Hij is getrouwd te Roggel op 25 mei 1951 met
Maria Gertrudis Dirkx, dienstbode, geboren te Roggel op 13 december 1919, overleden te Roermond (Z) op 10 mei 1992, begraven te Neer, dochter van Michiel Dirkx en Maria Petronella Hubertina Hendriks.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina