Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Cornelia Aquarius, gedoopt te Neer op 1 mei 1716, overleden aldaar op 9 juni 1751, dochter van Stephanus Aquarius en Godefrida Neulkens.


Zij is getrouwd te Neer op 23 april 1749 voor de kerk met
Petrus Gorissen, gedoopt te Heythuysen op 21 maart 1715, overleden te Neer op 15 december 1759, zoon van Henricus Gorissen en Maria N..
(Hij is later getrouwd te Neer op 7 januari 1753 voor de kerk met Joanna Hillekens, landbouwster, geboren te Roggel rond 1734, wonende te Neer, overleden aldaar op 31 januari 1805, dochter van Lins Hilkens en Wilhelma Vreijcken. (Zij is eerder getrouwd rond 1747 voor de kerk met Joannes Buisers, gedoopt te Neer op 23 november 1721, zoon van Petrus Busers en Anna Strous.))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina