Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Margaretha Nagels, overleden te Neer op 24 februari 1778.


Zij is getrouwd te Neer op 23 april 1758 voor de kerk met
Hendricus Sibers, gedoopt te Neer op 6 maart 1708, overleden aldaar op 27 maart 1772, zoon van Silvester Sibers en Helena Houben.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Helena, gedoopt te Neer op 5 februari 1759, overleden aldaar op 22 april 1824.
    Zij is getrouwd te Neer op 24 oktober 1776 voor de kerk met Christianus Sillekens, akkerman, timmerman en radmaker, gedoopt te Neer op 4 mei 1753, overleden aldaar op 12 januari 1837, zoon van Joannes Sillekens en Cornelia Oosterbosch.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina