Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Agnes Levels, gedoopt te Neer op 16 december 1707, overleden aldaar op 1 maart 1779, dochter van Joannes Levels en Catharina Wagemans.


Zij was gehuwd met
Petrus Fransen, overleden te Neer op 26 april 1785.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Catharina, geboren te Hoensbroek op 10 april 1735, overleden te Nunhem op 30 januari 1803.
    Zij is getrouwd te Neer op 30 april 1767 voor de kerk met Petrus Verheggen, landbouwer, geboren te Nunhem op 16 juni 1737, overleden op 10 maart 1804, zoon van Winand Verheggen en Gertrude Seelen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina