Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Barbara Dirx, overleden te Neer op 19 september 1727.


Zij was gehuwd met
Paulus Martens, overleden te Neer op 21 april 1766.
(Hij is later getrouwd te Neer op 26 april 1731 voor de kerk met Catharina Joosten, overleden te Neer op 16 februari 1734. Hij is later getrouwd te Roggel op 9 september 1734 voor de kerk met Gertrudis Verstegen, overleden te Neer op 26 september 1776.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Martina, gedoopt te Neer op 9 april 1713.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina