Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Mathia Reynen, geboren te Buggenum, overleden te Neer op 5 september 1787, dochter van Petrus Reijnen en Mechtildis Gorissen.


Zij is getrouwd te Neer op 15 februari 1776 voor de kerk met
Arnoldus Smets, landbouwer, gedoopt te Neer op 14 november 1723, overleden aldaar op 4 maart 1802, zoon van Henricus Smeets en Anna Sillen.
(Hij is eerder getrouwd te Neer op 13 augustus 1754 voor de kerk met Margarieta Maesen, gedoopt te Neer op 8 oktober 1711, overleden aldaar op 30 oktober 1755, dochter van Maes Maessen en Sibilla Fransen. (Zij had eerder een relatie met Hermanus Berben.) Hij is eerder getrouwd te Neer op 29 januari 1756 voor de kerk met Anna Boomen, geboren in het jaar 1717, overleden te Neer op 28 november 1775.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina