Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Agnes Berben, akkermeid, gedoopt te Neer op 26 maart 1800, overleden te Maasbree op 12 november 1876, dochter van Jacobus Berben en Petronella van der Linden.


Zij is getrouwd te Helden op 16 april 1845 met
Willem van Oijen, akkerman, geboren te Helden op 12 september 1797, zoon van Joannes van Oijen en Gertrudis Claessen.
(Hij is eerder getrouwd te Helden op 20 februari 1838 met Ida Hendrix, akkermeid, geboren te Maasbree rond 1810, dochter van Hendrikus Hendrix en Mechtildis Bouten.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina