Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Roncken, gedoopt te Neer op 30 oktober 1716, overleden aldaar op 31 augustus 1743, dochter van Everardus Roncken en Margareta Quicken.


Zij is getrouwd te Neer op 12 mei 1740 voor de kerk met
Simon Sijben, gedoopt te Neer op 2 maart 1703, overleden aldaar op 21 mei 1744, zoon van Antonius Siben en Catarina aen den Boem.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Everardus, gedoopt te Neer op 15 maart 1743.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina