Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Helena Sems, gedoopt te Neer op 15 mei 1697, overleden aldaar op 11 maart 1768, dochter van Theodorus Sems en Margarieta Blanckers.


Zij is getrouwd te Neer op 19 mei 1734 voor de kerk met
Antonius Wagemans, gedoopt te Neer op 30 september 1705, overleden aldaar op 2 mei 1784, zoon van Goedefridus Wagemans en Peternella Hermans.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Margarieta, gedoopt te Neer op 9 mei 1735, wonende aldaar, overleden aldaar op 6 augustus 1784.
    Zij is getrouwd te Neer op 13 mei 1756 voor de kerk met Gerlacus Spee, timmerman en landbouwer, gedoopt te Neer op 30 januari 1733, wonende te Neer Steggerrot, overleden te Neer op 25 februari 1799, zoon van Joannes Spe en Catarina Quicke.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina