Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Lucas Rodrigo, gedoopt te Heel op 9 oktober 1686, zoon van Petrus Rodrigo en Helena Swieren.


Hij is getrouwd te Heel op 10 mei 1717 voor de kerk met
Margarita Jansen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria, geboren te Heel op 15 augustus 1721, wonende te Neer, overleden aldaar op 16 november 1774.
    Zij is getrouwd rond 1741 voor de kerk met Gerardus aan den Boem, gedoopt te Neer op 14 juli 1715, wonende aldaar, overleden aldaar op 24 januari 1774, zoon van Petrus aan den Boem en Joanna Wagemans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina