Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Antonius Colis.


Hij is getrouwd rond 1755 voor de kerk met
Willemina Huupkens, afkomstig uit Grathem, geboren rond 1720, wonende te Neer, overleden aldaar, dochter van Leonardus Houben en Catharina Nijs.
(Zij is later getrouwd te Neer op 9 januari 1761 voor de kerk met Godefridus Peters, dagloner, afkomstig uit Roggel, geboren rond 1720, wonende te Neer op Brumhold, overleden te Neer op 3 januari 1799, zoon van Petrus Peters en Antonia Wijtmans. (Hij is eerder getrouwd te Neer op 17 januari 1760 voor de kerk met Gertrudis Renckens, overleden te Neer op 10 oktober 1760. (Zij is eerder getrouwd te Neer op 26 juli 1753 voor de kerk met Goedefridus Geenen, gedoopt te Neer op 20 september 1704, overleden aldaar op 19 mei 1758, zoon van Hermanus Genen en Johanna Hollanders. (Hij was weduwnaar van Helena Hoofer, overleden te Neer op 10 oktober 1747.))))

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Cornelia, overleden te Neer op 23 september 1795.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina