Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Johanna Geenen, gedoopt te Neer op 17 oktober 1739, overleden te Nederweert op 17 maart 1823, dochter van Goedefridus Geenen en Helena Hoofer.


Zij was gehuwd met
Pierre Vossen, geboren te Nederweert rond 1743, overleden aldaar op 6 april 1826, zoon van Joseph Vossen en Anna Kursten.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gerard, landbouwer, geboren te Leveroij op 2 augustus 1777, overleden te Nederweert op 29 juni 1850.
    Hij is getrouwd te Nederweert op 31 december 1801 met Margarita Verstappen, gedoopt te Grathem op 4 oktober 1779, overleden te Nederweert op 27 augustus 1850, dochter van Johannes Verstappen en Catharina Pleunis.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina