Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Wilhelmus Geenen, koopman en landbouwer, gedoopt te Neer op 10 april 1776, wonende te Neer op Kinkhoven, overleden te Neer op 3 februari 1807, zoon van Bernardus Geenen en Maria Clara Hilkens.


Hij is getrouwd te Neer op 1 mei 1805 met
Wilhelmina Geenen, gedoopt te Neer op 6 december 1777, wonende te Neer op Kinkhoven en te Neer Dries, overleden te Neer op 2 februari 1848, dochter van Leonardus Geenen en Joanna Versondert.
(Zij is later getrouwd te Neer op 24 oktober 1808 met Johannes Theelen, burgemeester 1825/1853, herbergier, secretaris der gemeente Neer, landbouwer en secretaris van het Burgelijk Armbestuur te Neer, geboren te Swalmen op 10 december 1783, wonende te Neer Dries en te Neer op Keizerbosch, overleden te Neer op 19 mei 1867, zoon van Antonius Tielen en Lucia Winckelmolen.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Henry, geboren te Neer op 6 juli 1806, overleden aldaar op 22 december 1806.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina