Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maximiliana Geenen, gedoopt te Neer op 20 februari 1772, overleden te Thorn op 21 september 1810, dochter van Bernardus Geenen en Maria Clara Hilkens.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 14 februari 1792 voor de kerk met
Chretien Didace Joosten, landbouwer, geboren te Thorn rond 1758, zoon van Jean Joosten en Margarite Christine Janssen.
(Hij is later getrouwd te Hunsel op 11 december 1815 met Jeanne Jeurissen, geboren te Hunsel rond 1781, dochter van Henri Jeurissen en Jeanne Gerarts. (Zij had van een onbekende man één dochter.))

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina