Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hendricus Gerets, gedoopt te Neer op 2 december 1717, overleden aldaar op 10 maart 1780, zoon van Joannes Gerarts en Mathia Derckx.


Hij is getrouwd te Neer op 7 mei 1749 voor de kerk met
Henrina Ruttiens, overleden te Neer op 10 januari 1794.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna, gedoopt te Neer op 17 februari 1750, wonende aldaar, overleden aldaar op 23 mei 1791.
    Zij is getrouwd te Neer op 23 juni 1774 voor de kerk met Petrus aen den Boom, gedoopt te Neer op 31 januari 1746, wonende aldaar, overleden aldaar op 14 juni 1791, zoon van Gerardus aan den Boem en Maria Rodrigo.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina