Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Peeters, akkerknecht en landbouwer, geboren te Neer op 28 januari 1824, wonende te Neer op Brumhold en te Heythuysen, overleden aldaar op 12 augustus 1889, zoon van Antonius Peters en Joanna Stemkens.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 9 september 1854 met
Anna Elisabeth Vossen, geboren te Heythuysen op 11 februari 1822, wonende aldaar, overleden aldaar op 6 oktober 1900, dochter van Michael Vossen en Maria Catharina Cupers.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Anna Gertrudis, geboren te Heythuysen op 6 oktober 1865, overleden aldaar op 24 juli 1894.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina