Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Bernardus Smeets, dagloner en dienstknecht, geboren te Neer op 29 juli 1801, gedoopt aldaar op 29 juli 1801, wonende te Neer op Brumhold, zoon van Joannes Smeets en Petronella Stemkens.


Hij is getrouwd te Beesel op 6 april 1834 met
Anna Catharina Coenen, dienstmeid, geboren te Swalmen op 17 maart 1806, overleden voor november 1839, dochter van Bartholomeus Coenen en Elisabeth Smeets.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : waarschijnlijk Johanna, geboren te Asselt rond 1834, wonende te Neer op Brumhold.
  • 2 : waarschijnlijk Johanna, geboren rond mei 1838, wonende te Neer op Brumhold.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina