Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petrus aan den Boom, landbouwer, geboren te Neer op 30 juni 1843, wonende te Neer op Maaswijnaarden, overleden te Neer op 31 mei 1915, begraven aldaar, zoon van Jaques aan den Boom en Gertrude Hendrix.


Hij is getrouwd te Neer op 11 mei 1885 met
Helena Veronica Naus, dienstmeid, geboren te Neer op 16 juli 1853, wonende aldaar, overleden aldaar op 30 juli 1909, dochter van Herman Naus en Marie Catharine Bongaerts.

Uit dit huwelijk:
  • 4 : Elisabeth Hendrina, religieuse en zuster orde van de Franciscanessen te Heijthuijse, geboren te Neer op 29 januari 1892, wonende te Neer op de Vlaas en te Heythuysen, overleden te Winterswijk op 26 oktober 1970.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina