Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Catharina Elisabeth Timmermans, wijkverpleegster en dienstbode, geboren te Neer op 17 januari 1918, overleden te Heythuysen op 11 februari 2005, dochter van Godefridus Jozephus Hubertus Timmermans en Anna Maria Dorothea Hermans.


Zij is getrouwd te Elsloo op 12 oktober 1961, getrouwd te Asselt op 6 november 1961 voor de kerk met
Peter Paulus Hubertus Luijten, bakker en brood-banketbakker, geboren te Neer op 18 juni 1915, overleden te Elsloo op 21 december 1984, begraven te Neer op 24 december 1984, zoon van Jacobus Hubertus Luijten en Maria Catharina Dorothea Custers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina